Laatste nieuws

Monoflex balgzuignappen – PU

21 december 2022

Nieuwe serie van 1,5 en 2,5 balg zuignappen, gemaakt van zeer slijtvast Polyurethaan met een hardheid van 50° Shore A. Inwendige steunribben stabiliseren de last tijdens het aanzuigen.

lees verder…

FORMHAND, de slimme grijper

5 augustus 2022

Universeel grijpkussen voor flexibele inzet voor productie en logistieke toepassingen

Productie en interne logistieke processen worden steeds veeleisender en vragen om slimme oplossingen.

lees verder…

Accu gevoede compacte vacuümheffer

1 april 2022

Klein en compact maar uiterst functioneel, universele vacuümheffer, breed inzetbaar in veel bedrijfstakken, de Aero-Cube. Draagbaar, netonafhankelijk, flexibel, horizontaal en verticaal transport voor last gewichten tot 250 kg.

lees verder…

SBX-F: Superieure vlakgrijper

25 januari 2022

De nieuwe Fipa SBX-F is een vlakgrijper voor toepassingen waar andere vlakgrijpers niet (meer) betrouwbaar inzetbaar zijn. Hoogste grijpzekerheid en maximale efficiëntie, ook bij minimale bezetting / afdekking.

lees verder…

FIPA FSG ; Vlakgrijper serie

Nieuwe serie vlakgrijpers voor geautomatiseerde handling van producten.

Kenmerken van de nieuwe serie zijn robuust, betrouwbare werking, lange levensduur, compacte bouwvorm, laag eigen gewicht. Verkrijgbaar met EPDM schuim of uitgevoerd met zuignappen.

lees verder…

Fipa ejectoren – nieuwe series

20 mei 2021

Uitbreiding en vernieuwing in het ejectoren programma van Fipa. Compact, multifunctioneel, efficiënt, lichtgewicht, grote volumestromen bij laag luchtverbruik en lagere druk perslucht zijn kenmerken voor deze nieuwe serie(s).

lees verder…

Next Generation slangheffer

Met het unieke ontwerp van de bedieningshendel van de nieuwe FIPALIFT pro, wordt het krachtig heffen van lasten tot 75 kg mogelijk. De intuïtieve, ergonomische en gebruiksvriendelijke bediening, zorgt voor een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en krachtige oplossing. Heffen, dalen en balanceren van zware lasten eenvoudig met één hand uit te voeren.

lees verder…

Nieuwe referentie voor dak- en wandpanelen montage – CLAD-BOY 2.0

5 februari 2021

Efficiënter, veelzijdiger en sterker: de nieuwe multi-paneelheffer voor professionals.

De nieuwe CLAD-BOY 2.0: de alleskunner onder de vacuümheffers.
Vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard: CLAD-BOY is al jarenlang de referentie op het gebied van vacuümheffers. Een claim die indrukwekkend wordt onderstreept door de nieuwe CLAD-BOY 2.0. Deze is krachtiger, flexibeler en nog efficiënter. De meest uiteenlopende belastingen kunnen eenvoudig worden opgetild en verplaatst naar de gewenste positie – veilig, snel en precies.

lees verder…

Rollenbanen van Technisch buro Hemmes

26 maart 2019

Rollenbanen uit eigen werkplaats. Functioneel van opzet en degelijk uitgevoerd, voor een scherpe prijs.

Uitgevoerd met standaard aluminium profielen, rondom voorzien van sleuven, zodat naar wens door de gebruiker eenvoudig verschillende delen aangebouwd kunnen worden. Hierbij kan men denken aan sensoren, actuatoren, stoppers, e.d.. Op wens kunnen wij dit ook direct in het ontwerp opnemen, wordt het geheel door ons gemonteerd en gebruiksklaar afgeleverd.

lees verder…

BTR170 Rebel – Slimste draadloze klinkgereedschap ter wereld

21 januari 2019

Wanneer het gereedschap het verschil maakt, klinken met roestvrijstalen klinknagels.

Het gebruik van klinkgereedschappen komt men in veel takken van de industrie tegen. Naast de bekende en voor de hand liggende toepassingsgebieden in de automotive, aerospace en scheepvaart, vinden klink verbindingen meer en meer hun toepassing in de medische sector, machinebouw, landbouw, off-shore en andere mechanische verbindingen.  lees verder…

We bellen je met alle plezier

Laat uw gegevens in het onderstaand formulier achter, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.