Machinebouw voor productie automatisering

Hemmes is leverancier van een breed programma met componenten voor het automatiseren en optimaliseren van productie processen. Onze relaties adviseren wij met betrekking tot het toepassen van deze componenten. Hierbij doen we veelal de gehele automatisering of een optimalisatie traject van bestaande machines.

Deze automatisering of deel automatisering heeft vaak betrekking op processen waarvoor geen bestaande oplossing is. Onze activiteiten, kennis, ervaring en contacten in een breed spectrum aan industrieën komt daarbij goed van pas. Voor u betekent dit dat wij deze kennis gebruiken voor uw ideeën, om deze te vertalen naar een functioneel en kosten besparend ontwerp, waar zoveel mogelijk standaard componenten in gebruikt worden. De componenten bestaand vaak uit:

Uitgangspunt in onze ontwerpen is een simpele opbouw en makkelijke toegankelijkheid, zodat tijdens onderhoud, in- en omstellen of vervanging van delen, zich zo min mogelijk arbeidsintensieve of ingewikkelde situaties voordoen. Veiligheid en gebruikers gemak voor bedienend personeel staan voorop in onze ontwerpen.