2K Balgzuignap voor verbeterde handling zakken

Veilige grip in de verpakkingslijn: FIPA GmbH (www.fipa.com) heeft haar assortiment uitgebreid met de 2-componenten balgzuigers van de serie SV-BG uitgebreid. De zuignap wordt gekenmerkt door zijn zachte, soepele afdichtlip voor de best mogelijke afdichting. De robuuste balggedeelte zorgt voor grote stabiliteit, zelfs bij hoge acceleraties.

Zakken en andere folieverpakkingen gevuld met vloeistoffen of poeders worden in verpakkingslijnen gemakkelijk “weggegooid”, als de gebruikte zuignappen niet optimaal op de toepassing zijn afgestemd. De FIPA 2K balgzuignappen van de serie SV-BG, voorkomen dit door de geoptimaliseerde opbouw.

Een zachte, soepele afdichtlip in 40° Shore A zorgt bovendien voor de best mogelijke afdichting op verpakkingen met sterke vouwen. Het onafscheidelijk gevulkaniseerde, robuuste balggedeelte van siliconen 70° Shore A zorgt voor de best mogelijke stabiliteit en veilige grip bij korte cyclustijden en hoge versnellingen.

Met FIPA bieden wij nieuwe balgzuignappen aan met 3,5 vouwen (SV-BG3) en 5,5 vouwen (SV-BG5) in de diameters 30, 40 en 50 mm. Het compacte ontwerp met 3,5 vouwen maakt snelle cycli mogelijk. De uitvoering met 5,5 vouwen vangt schokken en trillingen op en past zich optimaal aan hellende oppervlakken aan. Welke zuignap het meest geschikt is, hangt af van de toepassing in de verpakkingsindustrie. Bepalend zijn het materiaal, de inhoud en de vulgraad van de verpakking en de mate van versnelling. De balgzuignappen moeten altijd in combinatie met een inzuigbeveiliging worden gebruikt, om te voorkomen dat de folie in de zuignap wordt gezogen . FIPA biedt een gebogen zuigbescherming voor zacht verpakkingsmaterialen en een platte voor vormstabiele materialen.

2K balgzuignappen voor het hanteren van zakken in één oogopslag:

Best mogelijke sluiting: Perfect voor zakken met zware vouwen

Korte cyclustijden: balggedeelte van 70° Shore A siliconen blijft stabiel bij hoge versnellingen

Compact ontwerp: 3,5-voudig ontwerp voor snelle cycli

Absorbeert schokken: 5,5-voudige versie voor zakken met vloeistoffen