Nieuwe serie zuignappen voor metaal

In de nieuwste serie zuignappen, speciaal voor de metal branche, is de meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied verwerkt. Het resultaat is een serie vlak- en balgzuignappen, die zijn afgestemd op de hoge eisen die in geautomatiseerde materiaal verwerking gesteld worden. Deze nieuwe serie onderscheid zich met name door zijn superieure kwaliteit tegen een marktconforme prijs.

De nieuwe serie is ideaal voor een betrouwbare en dynamische handling van metaal. Het gripvlak van de zuignap is uitgerust met anti-slip ribben, die zelfs het vasthouden van metaal met olie resten met gemak uitvoert en ook betrouwbaar blijft bij verticale handling van producten. Vervormen van dunne platen wordt voorkomen door de aanwezige afstandsnokken in de zuignap. Beide series hebben een afdichtingslip welke zich goed vormt en aanpast aan het product, zodat een goede afdichting gewaarborgd is.

De serie vlakzuignappen kunnen zich goed aanpassen aan licht gebogen oppervlakken. Terwijl de serie balgzuignappen zeer geschikt zijn voor sterker gebogen oppervlakken. De veerweg van de balgzuignap vereenvoudigd tevens het plaatsen op het oppervlak in geautomatiseerde opstellingen.

Uw voordelen met onze nieuwe serie: