Nieuwe referentie voor dak- en wandpanelen montage – CLAD-BOY 2.0

Efficiënter, veelzijdiger en sterker: de nieuwe multi-paneelheffer voor professionals.

De nieuwe CLAD-BOY 2.0: de alleskunner onder de vacuümheffers.
Vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard: CLAD-BOY is al jarenlang de referentie op het gebied van vacuümheffers. Een claim die indrukwekkend wordt onderstreept door de nieuwe CLAD-BOY 2.0. Deze is krachtiger, flexibeler en nog efficiënter. De meest uiteenlopende belastingen kunnen eenvoudig worden opgetild en verplaatst naar de gewenste positie – veilig, snel en precies.

De nieuwe CLAD-BOY 2.0: sterker en veelzijdiger dan ooit

Eenvoudig werken met de CLAD-BOY 2.0, zonder lichamelijke inspanning.

De CLAD-BOY 2.0 is zeer eenvoudig te bedienen met een radiografische afstandsbediening en kan verschillende belastingen heffen en verplaatsen zonder dat u hoeft om te stellen. Dit bespaart veel tijd en verhoogt tegelijkertijd de veiligheid. Omdat de flexibele aanzuigplaat van de CLAD-BOY 2.0 zich automatisch aanpast aan alle gangbare panelen – veilig heffen is dus altijd gegarandeerd

Robuust, belastbaar, veilig; deze nieuwe kan er wat van.

De CLAD-BOY 2.0 is speciaal ontwikkeld voor zwaar gebruik op bouwplaatsen. De geavanceerde technologie is extreem robuust en is bestand tegen ongunstige weersomstandigheden. Maar bovenal zijn alle systemen en delen ontworpen voor maximale veiligheid, zodat veilig werken te allen tijde gegarandeerd is.

 

• Elektronische bewaking van alle belangrijke functies met alarmfunctie voor vacuümafval of te lage batterijspanning.
• Twee onafhankelijk werkende vacuümpompen maken het mogelijk om een hefcyclus te voltooien, zelfs als één pomp zou falen.
• Waterafscheiders en gesinterde filters voorkomen schade aan de vacuümpompen, zelfs in de aanwezigheid van vocht.
• De aluminium Truss constructie van de 4-punts dwarsbalk voorkomt doorbuiging en torsie.
• De gebruikte materialen zijn UV-, ozon- en weersbestendig.
• Een digitale hellinghoek meter zorgt ervoor dat het paneel met de juiste hellingshoek uit de stapel kan worden opgetild, zodat het al parallel loopt aan de dakhelling bij het plaatsen.
• Een bedrijfsurenteller geeft u inzicht in de gebruiksuren van de CLAD-Boy 2.0.