Next Generation slangheffer

Met het unieke ontwerp van de bedieningshendel van de nieuwe FIPALIFT pro, wordt het krachtig heffen van lasten tot 75 kg mogelijk. De intuïtieve, ergonomische en gebruiksvriendelijke bediening, zorgt voor een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en krachtige oplossing. Heffen, dalen en balanceren van zware lasten eenvoudig met één hand uit te voeren.

Standaard uitgerust met een snel wissel koppeling, een 90° kantel gewricht en de keuze uit meerdere zuigvoeten, zorgen voor een breed inzet gebied.

Handeling van lasten mag niet te ingewikkeld zijn voor de gebruiker, het moet snel gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te begrijpen zijn. Idealiter moet het leuk om met een hulpmiddel te werken. Ons doel bij FIPA is om dit allemaal te bieden in deze volgende generatie van nieuwe slangheffers. Een slangheffer die gemakkelijk in gebruik is en waar uw medewerkers graag gebruik van maken.

Een goede ergonomie gaat hand in hand met een goede economie. De FIPALIFT pro is een robuuste, slijtvaste til hulp die voldoet aan de eisen van de meeste industriële omgevingen. Een til hulp verhoogt de productiviteit en het welzijn van medewerkers.

De slangheffer wordt compleet geleverd met pomp, leiding, ophanging en overige toebehoren.

Kijk ook op: Schlauchheber FIPALIFTpro • FIPA