SomaTec

In alle takken van de industrie komen we speciaal machines tegen voor specifieke bewerkingen waarvoor geen standaard oplossingen beschikbaar zijn. Op dit vlak heeft onze partner Somatec zich ontwikkelt en bieden wij een programma met producten en oplossingen voor de apparaten en (speciaal) machinebouw.

Met een eigen ontwikkelingsafdeling en productie faciliteit worden naast componenten ook complete systeemoplossingen geboden. De ontwerp afdeling beschikt hiervoor over de modernste technieken die door de eigen CNC afdeling gerealiseerd worden. Hierbij is de omvangrijke kennis van moderne technieken en de jarenlange praktijk ervaring van onschatbare waarde. Voor veel industriële branches zijn speciaal machines of machine delen vervaardigd en geleverd ten behoeve van automatisering, instandhouding of productie optimalisatie.

Het uitgebreide programma van enkelvoudige en meervoudige boor- en tapeenheden, uit eigen ontwikkeling, bied Somatec ook krachtcilinders, frees units en kant en klare eenheden voor beslag tbv de hout en aluminium kozijnbouw. Hierin bevinden zich zelfs enkele gepatenteerde slimme en tijdsbesparende vindingen.

Moderne CAD – technieken, alsmede CNC – bewerkingsmachines, jarenlange ervaring en kennis van nieuwe technieken, staan aan de basis van de hoogwaardige kwaliteitsproducten van Somatec. Door al deze disciplines in eigen beheer te hebben zijn wij met SomaTec in staat snel te reageren op nieuwe marktontwikkelingen en/of aanpassingen te maken aan het bestaande programma.

 

Ik wil contact opnemen Link naar de SomaTec website