Roma

ROMA, onze nieuwste partner op het gebied van transport systemen. Dit jonge bedrijf is gebaseerd op de ervaring en passie van een groep ervaren ondernemers uit de product toevoer, bewerking en verwerkingsindustrie.

Deze gezamenlijke ervaring van de partners wordt aangewend voor het ontwikkelen van (nieuwe) concepten voor de meest uiteenlopende industrieën. Hun gezamenlijke ervaring bestrijkt het hele aanbod van PET tot farmaceutische industrie, levensmiddelen, metaal, etc.

Naast een uitgebreid programma van standaard transportbanden tegen een gunstige prijs, worden in samenspraak met klanten ook innovatieve maatoplossingen geboden. Elk transport, buffer of separatie systeem ontstaat uit een synergie tussen opdrachtgever en ontwikkelteam.

Naast maatoplossingen bieden wij samen met ROMA een programma met standaard transportbanden die met een vaste maatvoering worden gebouwd. Dit programma bevat rechte-, opvoer-, knik- en Z-vormige transportbanden. Standaard met een licht grijs PU-bandmateriaal, in hoogte verstelbaar onderstel op zwenkwielen, zijgeleiding en motorbeveiligingsschakelaar. Aangevuld met een programma met standaard opties, worden de totale kosten gereduceerd en leveren wij tegen de scherpst mogelijke prijs uw systeem.

Vandaar het motto: “Ideeën, projecten, producten ….. wij bewegen alles”

 

Ik wil contact opnemen