P.E.I. – Group S.r.l.

Innovatie, kwaliteit en scherpe prijs/kwaliteit verhouding hebben bijgedragen aan de huidige markpositie van de PEI-groep in Europa.

De PEI-groep, met 4 productie locaties in Europa en 1 in Brazilië, heeft een leidende positie op gebied van machine afschermingen voor ondermeer CNC-machines, speciaal machinebouw, medische toepassingen, papierindustrie, etc. De succesfactor van de PEI – Group, wordt gestuurd door de eigen R&D afdeling, waar het motto “veiligheid op de werkplek” de belangrijkste drijfveer is en is voortgekomen uit eigen ervaringen door oprichter en eigenaar dhr. Tabellini. Hieruit ontwikkelde innovatieve vernieuwingen hebben de PEI – group inmiddels vele patenten opgeleverd.

Uitbreiding van de productie naar Servië en Brazilië en het aangaan van overeenkomsten met wereldwijd leidende (CNC) machine producenten, hebben de PEI-groep tot positie van wereldwijde leverancier van machine afschermingen verheven.

Men kan niet alleen voor nieuwe afschermingen contact met Hemmes opnemen, maar ook voor een revisie of reparatie van bestaande afschermingen. Ongeacht de schade, de slijtage of het fabricaat van uw staalafdekking of rol afscherming (Rollo), kan deze ter revisie aangeboden worden. Vooraf volgt een rapport over de uit te voeren werkzaamheden en de bijbehorende kosten.

Met de PEI-groep leveren wij een compleet programma van afschermingen, bestaande uit afstrijker, vouwbalgen, borstels, schorten, staalafdekkingen, rolgordijnen, etc. en alles op maat gemaakt.

Ik wil contact opnemen Link naar de P.E.I. website