MULTIPOWER Farger & Joosten

Opgericht door de heren Kurt Farger & Hans Georg Joosten in 1979, heeft onze partner zich volledig toegelegd op het ontwikkelen en bouwen van pneumatisch – hydraulische cilinders en toepassingen.

Onder de merknaam MULTIPOWER, leveren wij deze moderne hydropneumatische cilinders, die met een pneumatische ijlgang werken en automatisch overgaan in een hydraulische krachtslag. Deze, kortweg krachtcilinders genoemde, cilinders combineren de snelheid van pneumatische cilinders en de kracht van hydraulische cilinders. Toepassing van deze cilinders treft men veelal aan voor stans-, pers-, markeer-, klink- en snij- / knipbewerkingen.
Door de jaren heen is er veel aandacht geweest voor ontwikkeling en optimalisatie van de kracht overzetter. Dit heeft geresulteerd in meerdere bouwvormen, zodat voor elke toepassing een optimale cilinder ingezet kan worden.

Ter completering van het aanbod zijn diverse standaard frames en overige toebehoren ontwikkelt voor het gebruik met de MULTIPOWER krachtcilinders. Waardoor men op eenvoudige wijze een eigen toepassing kan realiseren.

MULTIPOWER cilinders hebben in de loop der jaren hun weg in een breed spectrum van industrieën gevonden en bewezen.

Hemmes verzorgt levering van cilinder tot totaal (systeem) oplossing.

 

Ik wil contact opnemen Link naar de Multipower website