MFP Fördertechnik GmbH

MFP, opgericht in 1989 en een familiebedrijf, beschikt over een gedegen ervaring, in de breedste zin van het woord, op het gebied van (interne) transporttechniek.

Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid, degelijkheid krijgen gestald uit het motto “Alles uit eigen hand” en maakt van MFP een totaal oplosser. Deze kernwaarden van het bedrijf hebben voor een gestage groei gezorgd. Deze groei creëerde de behoefte aan meer productie ruimte, die uiteindelijk hebben geleid tot een nieuwbouw met een productieruimte van ruim 3500 m² in 2014.

Het nieuwe onderkomen bied plaats aan een eigen engineering- en kastenbouw afdeling, een lakstraat, een plasma snijdinstallatie, een lasafdeling, een CNC kantbank en montage afdeling. De eigen service, montage en onderhoudsdienst maakt het aanbod compleet.

In de jarenlange samenwerking tussen MFP en Hemmes hebben wij vele relaties in specifieke aanvragen kunnen helpen, van transportband tot complete handelingsystemen inclusief besturing en integratie in het bestaande productieproces.

 

Ik wil contact opnemen Link naar de MFP website