Mannesmann-Demag

Onze (handels) partner Mannesmann-Demag heeft een rijke historie die teruggaat naar het begin van de vorige eeuw. Perslucht en met perslucht aangedreven gereedschappen zijn altijd kerndiscipline van het bedrijf geweest.

Meer dan 25 jaar geleden hebben alle ontwikkelings- en productie faciliteiten, van met perslucht aangedreven motoren en gereedschappen, zich geconcentreerd in Stuttgart. Standaard en klantspecifieke motoren en gereedschappen worden volgens hoge kwaliteitsnormen ontwikkeld en geproduceerd.

In Nederland en België kunt u bij Hemmes terecht voor levering, service en advies van het Mannesmann-Demag programma van spindels en gereedschappen. Het producten programma van Mannesmann Demag omvat niet alleen hoog nauwkeurige industriële motoren en (robot) spindels voor  boren, slijpen en schroeven en overige metaalbewerkingen, maar ook “kant en klare” hand gereedschappen voor schuren, slijpen, vijlen, boren, schroeven, graveren, breekhamers, e.d.

Alle producten worden volgens strenge normen geproduceerd en gecontroleerd en dragen met recht het opschrift “Made in Germany”. Elk product ondergaat voor uitlevering een uitgebreide test op maximaal vermogen. Met als doel, voor u als gebruiker, maximale betrouwbaarheid, comfort en een lange levensduur te waarborgen.

Ik wil contact opnemen Link naar de Mannesmann website