Aero-Lift Vakuumtechnik GmbH

Onze partner Aero-Lift Vakuumtechnik GmbH is opgericht in 1992 en gevestigd in het in Baden-Württemberg gelegen Geislingen-Binsdorf. Als producent van hoogwaardige vacuüm hefsystemen, slang heffers en vacuümcomponenten heeft Aero-Lift over de afgelopen twee decennia, haar sporen verdient.

Gelegen in het zuiden van Duitsland, aan de rand van de Schwäbische Alp tussen Stuttgart en de Bodensee, heerst een aangename werkomgeving, waar in een professionele werksfeer met competente collega’s, waar op innovatieve en creatieve wijze kwalitatieve hoogwaardige vacuümsystemen gebouwd worden. Het in eigen huis vervaardigd van de meeste componenten maakt het mogelijk om tegemoet te komen aan individuele wensen van opdrachtgevers.

Complexe constructies van vacuümtraversen, vacuümtechnische installaties, besturingen, planning, productie, behoren tot de dagelijkse werkzaamheden en worden in eigen beheer door gekwalificeerde medewerkers uitgevoerd of met locale partners. Zodat kwaliteitscontrole ter plaatse eenvoudig uit te voeren is. Alle systemen voldoen aan de laatste veiligheidseisen en worden conform EN13155 en ASME B30 ontworpen en gebouwd. En volgens de richtlijn ter voorkoming van ongevallen BGR 500 en de actuele machine richtlijn 2006/42/EG, Bijlage IIA getest en gedocumenteerd

Ik wil contact opnemen Link naar de Aero-Lift website