Handige collega in de bouw, CLAD-Lift 350 TH

De Aero-Lift CLAD-Lift heeft zijn waarde in de glas wereld reeds bewezen de afgelopen jaren en daarmee een veel gebruikt gereedschap voor glaszetters in de bouwwereld. Maar ook bij de (gevel) montage van overige plaatmaterialen of panelen wordt de CLAD-Lift veelvuldig ingezet.

De verschillende vensterrobots CLAD-Lift zijn eenvoudig verrijdbaar door hun voorwiel aandrijving, ergonomisch opgebouwd, flexibel en krachtig. De telescopeerbare arm kan 360° draaien en 180° kantelen, waarmee montage vanaf de vloer tot aan plafond mogelijk is. Met de hydraulische cilinders kan op de millimeter nauwkeurig gepositioneerd worden. Of het nu gaat om indoor of outdoor gebruik, de CLAD-Lift zorgt voor veiligheid en het ontlasten van de gebruiker. Er is een CLAD-Lift beschikbaar voor lasten tot 350 kg, 575 kg, 600 kg en 1000 kg.

NIEUW in het programma is de CLAD-Lift 350 TH. Deze versie is vergelijkbaar met de standaard CLAD-Lift 350, met als verschil dat deze versie speciaal geschikt is gemaakt voor gebruik met b.v. een vorkheftruck. In plaats van een verrijdbaar onderstel zijn vork opnames geplaatst aan het chassis.

Zo is het ook mogelijk deze versie in combinatie met bijvoorbeeld een telescopisch kraan te gebruiken. Op deze wijze kan op grote hoogte gewerkt worden. Hiervoor is optioneel een radiografische afstandsbediening beschikbaar.