Fipa Spider – “Plug & Play” plaatheffer

Vacuüm hefgereedschappen zijn niet meer weg te denken in een moderne productie omgeving. Fipa, specialist op gebied van vacuüm techniek, heeft haar programma verder uitgebreid met de Spider, een hefgereedschap voor plaatmateriaal.

De Fipa Spider is standaard leverbaar in twee versies, te weten een uitvoering geschikt tot een last van 250 kg* en een versie tot 500 kg*. Opvallend is de modulaire, lichtgewicht opbouw met standaard aluminium profiel, wat snelle en eenvoudige aanpassing aan gebruikers wensen mogelijk maakt. Hiervoor zijn verschillende opties beschikbaar als houder voor de kraan besturing, signaallampen, extra dwarstraversen, verschillende zuignappen, verlengde hoofdtraverse, etc.

De Spider kenmerken in het kort:

Elektrische aansluiting geschied middels een stekker verbinding (230Vac) naar een ketting takel / loopkat. Technisch voldoet de Spider aan de voorgeschreven DIN EN 13155 normering.

* gebaseerd op niet luchtdoorlatende last, voor ruwe of poreuze materialen kunnen wij op verzoek vooraf een test uitvoeren.