Fipa ejectoren – nieuwe series

Uitbreiding en vernieuwing in het ejectoren programma van Fipa. Compact, multifunctioneel, efficiënt, lichtgewicht, grote volumestromen bij laag luchtverbruik en lagere druk perslucht zijn kenmerken voor deze nieuwe serie(s).

Serie FBM – mini meer kamer ejectoren

Dankzij het compacte ontwerp kan deze mini meer kamer ejector eenvoudig rechtstreeks op de grijper worden geïntegreerd en levert toch de hoogste prestaties in zijn klasse.

Serie FMC – robuuste meer kamer ejectoren voor maximale zuigkracht

Ejectoren uit de FMC-serie zijn bijzonder krachtige meerkamer-ejectoren met een zeer hoge volumestroom. De lichte maar robuuste ejectoren zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waarbij lek gecompenseerd moet worden. Door de configureerbare en modulaire opbouw zijn deze ejectoren het ideale product voor toepassingen in de verpakkingsindustrie.

Serie MFE – multifunctionele compacte ejectoren

De ejectoren uit de MFE-serie combineren alle belangrijke functies in een compacte behuizing. De variabele allround opbouw heeft ondanks het compacte ontwerp alle techniek al geïntegreerd. De ingebouwde energiebesparende functie schakelt de perslucht alleen in als dat nodig is, waardoor een persluchtbesparing tot 95% mogelijk is.

Serie FGS – modulaire plaats besparende inline ejectoren

Ejectoren uit de FGS-serie zijn een bijzonder efficiënte oplossing voor decentrale vacuüm opwekking, omdat ze direct op de vacuüm cup worden gemonteerd om ruimte te besparen. De modulaire opbouw maakt een breed scala aan toepassingsgebieden mogelijk. Hoge volumestromen in de directe omgeving van de vacuüm cup maken deze inline ejectoren de ideale oplossing voor verpakkingstoepassingen.

Kijk voor meer informatie en de verschillende varianten ook op: Neue Ejektoren-Serien • FIPA of neem contact op met Technisch buro Hemmes BV, 074-250 4374